Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2010

get use...!

korang penah naek x bas transnasional yang single seat
die susun 3-3-3 kat belakang.
kalau x silap start from seat no.5 (5A-5B-5C)

1st time aku naek dulu, perghh..!

rasa cam nak turun jer after 10 minute die gerak,
tapi x blh la wat cam 2...
membazir plak rm25 hengget aku..

so hidup perlu diteruskan..

aku bertahan je la sampai kuantan dengan penuh rasa tertipu di hati..
last week rasanya kali ke 3 aku naek,

and guest wat??

its not really bad actually,
elok jer aku blh tetido.. ^^

bila aku pk2 balik,
myb bcoz im already get use wit it..

macam 2 jugak dalam kehidupan kan..
kita salu cepat melatah n keciwa when sumting hapen not according to our plan.
terlalu frustrated sampai kadang2 kita seolah2 menyalahkan takdir..

subhanAllah..

x perlu aku nak hurai panjang2,
korang suma paham kan moral of d story..

p/s- Allah tidak pernah menjadikan sesuatu dengan sia-sia..

diam..

"eh aku confius la apsal murni diam malam ni..?"

dai, ko ingat lg x ayat ni??

aku rase hampir 3 kali kau ulang.. ^^

mintak maaf sbb aku x jawab malam 2,

cuma aku nak kau tahu,

pernah berjauhan mengajar aku untuk sgt2 menghargai saat kita semua bersama..

itu jawapan aku..

p/s- rindu dan sayang kamoo semua.. ^^

owh no ^^

mungkin anda x tahu,
hari ni hari jadi saya..
alhamdulillah.. ^^

tapi yang ni anda lagi x tahu..
pagi tadi on d way p work saya telah di saman

owh no.. ^^

menarik betul hadiah 2,

terima kasih acik trapik ^^

p/s- teringat kena saman dengan mak cik guard usm dulu..

cuba cari muhammad hasrul~ngee..

watak utama entrylucu ^^ sila cari beliau di attached picture ::

Apresiasi fana ::

bukanlah apresiasi itu yang menukilkan semua senyuman,


namun saat kita bersama...


itu yang aku nantikan..
p/s- di sini, kita pernah bertemu..

lucu ^^

okeh..

ini tahun pertama muhammad hasrul nak berpuasa.

biodata :
umur : 6 tahun
status : pelajar pra-sekolah, masih menghisap susu di dalam botol ^^

pada malam menjelang ramadhan,

peringatan ini telah diberikan kepadanya ...

"ingat hasrul, puasa x boleh makan n minum tau.."

"yer la..."

tapi,

ini soalan pertama muhammad hasrul pada pagi 1 ramadhan.

"hisap botol susu kosong batal puasa x??? "

sape nak jawah nih??

huhu

AMARAN KERAS- tolong bagi xplanation yg lebih jelas kepada kanak2 yang baru belajar nak berpuasa yer...

tumpang lalu~

mak aih..

berabuk eh blog ni.. ishx3
mana tuan blog ni pegi.. ^^

okeh xpe,

entry semenjak 2 menjak 3 menjak ni memang lain punya hangat skit..

itu semua monolog aku untuk aku,
sedikit sukar..
tapi xpe..

actually dalam CPU kepala ni da banyak entry yang aku save,
-terima kasih -diam -lucu n many more.. tapi 2lah..

InsyAllah,

pape pun slamat menyambut RAmADAHAN AL-MUBARAK eh.. ^^